vineri, 30 martie 2012

Articol TRANSILVANIA LIVE

Vă plac bijuteriile hand-made? Două tinere clujence, două "minţi creţe" aşa cum îşi spun pe blog vă pun la dispoziţie coliere, inele, cercei din mărgele, flori uscate, răşină şi bronz, îmbinate cu măiestrie.

Leda şi Marcela sunt prietene din clasa a IV-a. Ajunse în facultate şi-au pus în aplicare o dorinţă mai veche. Chiar dacă niciuna dintre cele două fete nu are nimic de-a face cu Facultatea de Arte au decis să-şi exploreze latura creativă şi au început să confecţioneze bijuterii din răşină artificială, flori uscate, bronz, panglici, mărgele, pene, piese de ceas cam din orice. Aşa s-a născut "Curls, spice and everything nice" toamna trecută şi a avut un succes neaşteptat.
„Denumirea oficială ne-a venit de la un desen animat de fapt, de la Power Puff Girls, cred că ştiţi şi voi, şi ne-am gândit să înlocuim «sugar» cu «curls», evident”, spune Leda Rîpă.
Creaţiile fetelor sunt prezentate pe blogul lor, unde primesc şi cele mai multe aprecieri şi comenzi. Realizarea bijuteriilor nu este însă deloc uşoară.
„Încercăm să venim întotdeauna cu ceva nou, să ne exersăm creativitatea, cu materiale noi, acum și cu rașina și se pare că prinde tot mai mult”, a declarat Marcela Man.
Dacă Marcela lucrează mai mult cu răşina, Leda s-a axat deocamdată pe mărgele, pene şi charm-uri de bronz. Cerceii cu pene albastre au fost preferatele clientelor.
 Elza Almasi
citynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu